• Hoge Kwaliteit voor de Laagste Prijs
  • Snelle levering
  • Niet goed – geld terug garantie
  • 24/7 Online Shop !
  • info@alsacast.eu
  • Hoge Kwaliteit voor de Laagste Prijs
  • Snelle levering
  • Niet goed – geld terug garantie
  • 24/7 Online Shop !
  • info@alsacast.eu

WIE ZIJN WIJ?

AlsaCast is een bedrijf dat in 2003 is gestart door enthousiaste modelbouwers voor modelbouwers. Vanuit onze passie voor het modelbouwen zijn wij begonnen met het maken van modelbouw pakketten van hoogwaardige kwaliteit. Wij zien erop toe dat jij als modelbouwer een kwalitatief hoogwaardig product hebt waar jij lang veel plezier van kan hebben. Wij vinden het belangrijk dat u veel plezier beleeft aan uw hobby. Wij zijn elke dag voor u bezig om uw beleving optimaal te maken, zo zijn wij elke dag op zoek naar wat een mooi nieuw gebouw/voertuig voor u kan zijn om deze te maken.

HOE WERKEN WIJ?

Alsacast is toonaangevend op het gebied van rapid manufacturing. Wat is rapid manufacturing? Rapid manufacturing is een proces om een product snel te vervaardigen. Wij hebben hier al ruim twintig jaar ervaring mee. Door de ervaring die wij hier al lange tijd in hebben kunnen wij onszelf wel tot de specialisten op dit gebied rekenen. In deze periode hebben wij vele modelbouwpakketten en gietstukken geproduceerd voor een grote diversiteit aan klanten, denk aan bijvoorbeeld musea en winkeliers.

WAT MAKEN WIJ?

Wij maken modelbouwpakketten van hoogwaardige kwaliteit, van unieke gebouwen, legervoertuigen, boten en veel meer.

De standaard bouwpakketten die wij verkopen kunt u gemakkelijk bestellen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gebouwen en voertuigen om te maken voor jullie! Dus als jullie iets hebben waarvan jullie denken dit is heel mooi en zou niet misstaan laat het ons weten en wie weet kan je het dan binnenkort bij ons kopen, met de hoogwaardige kwaliteit die u van ons gewend bent.

Wij zijn in staat om alle soorten schalen te produceren bijvoorbeeld schaal 1:35, 1:45, 1:72, 1:87 H0, 1:100, 1:120 TT, 1:160 N, 1:220 Z en nog heel veel andere schalen.

MAKEN JULLIE OOK SPECIALE PRODUCTEN?

Ja, wij maken heel veel speciale producten op maat voor onze klanten.

Wij produceren bijvoorbeeld ook gietstukken van (onder)delen voor maquettebouwers en/of diorama bouwers. Ook hebben wij ervaring in het maken van eenmalige gietingen voor beelden. Of u een groot of klein beeld wil, wij kunnen dit zeker produceren. Wij kunnen ook exacte replica’s maken van beelden of producten op ware grootte. Wij zouden zelfs bijvoorbeeld een replica van menselijke beelden, beelden van dieren en antieke kanonnen kunnen produceren.

MAKEN JULLIE OOK VOOR BEDRIJVEN?

Ja, wij kunnen zeker voor bedrijven speciaal wat maken.

Dat zijn dan echt eenmalig gemaakte producten, dus uniek in zijn soort.

Wilt u als bedrijf bijvoorbeeld een leuk en uniek geschenk van uw bedrijf als cadeau (bijvoorbeeld het gebouw, of iets anders waar uw bedrijf bekend om staat) doen aan uw personeel, aarzel dan niet met wat u zou willen en dan komen wij er samen wel uit.

Geen voorstel is ons te gek!

Of bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk, neem contact met ons op en laat ons meedenken wat wij voor u kunnen betekenen.